Edinilen bilgiye göre olay Kuzuluk Mahallesi’nde bugün saat 08:00 sıralarında meydana geldi. Karasu ilçe merkezine gitmekte olan kadın sürücünün kontrolündeki hususi araçtan, seyir halindeyken birden dumanlar yükseldi.

 

Araçın motor kısmından alev ve dumanların çıktığını gören kadın sürücü, aracını güvenli bir şekilde kenara çekmeyi başardı ve çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Mahallede bulunan bir esnafın ve mahalle sakinlerinin yardımıyla yangına müdahale edildi.

 

Vatandaşların iki yangın tüpüyle müdahalesine rağmen araçtan çıkan alevler kontrol altına alınamayınca 110 itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, araçta meydana gelen yangına müdahale ederek söndürdü.

 

Korku dolu anlar yaşayan kadın sürücüyü, çevredeki vatandaşlar sakinleştirirken, yangın büyümeden önlendi. Araçta hafif çaplı maddi hasar meydana geldi. Herhangi bir can kaybının olmaması ise teselli nedeni oldu.

 

Haber niteliği taşıyan video ve fotoğraflarınızı, sosyal medya hesaplarımızdan mesaj ile veya Karasu Haberleri WhatsApp İhbar Hattı’na gönderebilirsiniz. WhatsApp İhbar Hattı numaralarımız: 0541 686 14 77 ve 0542 232 54 54