Ramazan Marmara'nın haberi...

-

Sakarya Süper Amatör Lig C Grubu’nun ikinci yarısı, 10.hafta karşılaşması ile başladı. Grupta 3.sırada yer alan Karasu Aziziyespor, grup lideri Kazımpaşa Birlikspor’u Karasu Şehir Stadı’nda konuk etti. Ligin 10.hafta karşılaşmasında galibiyet için sahaya çıkan ekibimiz, istediğini alamadı.

Maçın henüz 5.dakikaasında Ömer Faruk Civelek ile gol bulan Aziziye ekibi, üç puan için daha da hırslanarak maça sarıldı. İlk yarının ortalarına doğru orta saha mücadelesinde geçem maçta konuk ekip, beraberlik golünü 43.dakikada Sinan Çalışkan ile buldu.

İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda da tribünler Aziziye ekibinden gol bekledi. Galibiyet için sahaya çıkan Aziziyespor, sanki beraberlik için Karasu’ya gelen lider karşısında gol bulamadı. 90 dakika sonunda her iki takım da soyunma odasına birer puanla gitti ve gruptaki sıralarını korudu.

KARASU AZİZİYESPOR 1-1 KAZIMPAŞA BİRLİKSPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Bahadır İleri, Metin Can Arduç, Furkan köknar

KARASU AZİZİYESPOR: İsa, Emir, Yağız Efe, Ruhi Kaan, Ahmetcan, Bedirhan, Ömer Faruk Civelek, Hasan, Alparslan, Berkhan, Faruk (Uğur)

ANTRENÖR: Fikri Yılmaz

KAZIMPAŞA BİRLİKSPOR: Semih, Recep, Fatih Öztürk, Remzi, Onur, Cevat, Oğuz (Abdülkadir), Fatih Çelik (Kamil), Emirhan, Yüksel (Çağatay), Sinan

ANTRENÖR: Fırat Asrak

GOLLER: Dk.5 Ömer Faruk Civelek (Karasu Aziziyespor), Dk.43 Sinan Çalışkan (Kazımpaşa Birlikspor)