2019 yerel seçimlerinde Kuzuluk Mahallesi’ne muhtar seçilen Temel Aslanbey, 31 Mart yerel seçimlerde bir kez daha aday olduğunu açıkladı. Aslanbey, “Bugüne kadar mahallem için elimden geleni yaptım. Yapacağımız daha çok iş var. Halk teveccüh eder beni yeniden gösterirse hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

YOL ÇALIŞMASI YAPILDI

Temel Aslanbey, “Muhtarlığımızın ilk dönemi pandemiye denk geldi. Bu dönemde insanların ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalıştık. Bu süreci atlattıktan sonra belediye ile çalışmalara başladık. Ulubatlı Caddesi’nden başlayarak çarşıya kadar olan yerin asfaltını attık. Boşnak Mahallesi’nde yolumuza beton çalışması yaptık ve ardından ise 1032 küme evleri olan bölgede bin 650 metre yol çalışmasını tamamladık” dedi.

ULAŞILABİLİR MUHTAR OLDUM

“Demirli mevkiinde SEDAŞ ile birlikte 2023 yılının sonuna doğru bu bölgenin elektrik hatlarını değiştirdik” diyen Aslanbey, “Buradaki elektrik sıkıntısını çözdük. İnsanlara her alanda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Muhtarlık görevim boyunca ulaşılabilir bir muhtar oldum. Her mahalle sakinimizin sorununa çözüm aramaya çalıştım. Onların bize ilettiği sorunları yetkililere ilettim. Sorunların da takipçisi oldum” diye konuştu. 

DESTEK BEKLEDİ

Temel Aslanbey, “2023 yılı içerisinde Armuttarla mevkii ve Kızılcık’ın bir bölümüne kadar Belediye öncülüğünde ve bizim teşviklerimizle doğalgaz hattı bağlattık. Yaptıklarımızın yanında peşinden koşup yapamadıklarımız da oldu. Vatandaşın; Sağlık Ocağı ve minibüs hattı talebini yetkililere ileterek görüşmeler yaptık. Fakat bir sonuç alamadık. MOBESE sistemi için de taleplerimiz oldu. Bu da ödeneğe takıldı” dedi. Aslanbey mahalle sakinlerine seslenerek, destek beklediğini ve hizmetlerine kaldığı yerden devam etmek istediğinin altını çizdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi