Karasu Terminali karşısında hizmet veren Dervişoğlu Ticaret, yaz sezonu öncesi gerçekleştirdiği kampanya ile dikkat çekiyor. Tüm elektrikli ve benzinli modellerine 9 taksit fırsatı sunan Dervişoğlu Ticaret, Volta, Yuki, VTA, APEC ve REVOLT markalarının son ürünlerini mağazasında sergiliyor.

İşletmeci Engin Aksoy, “İki ve üç tekerlekli benzinli ve elektrikli modellerimiz mevcut. Şehir içi ve arazi olmak üzere iki farklı konsept araçlarımız mevcut. Bazı modellerde ruhsat ve plaka var. Off-road araçlarımız da bulunuyor” diyerek ürün çeşitliliğinden bahsetti.

9 TAKSİT FIRSATI

Yaz öncesi son kampanyanın da büyük ilgi gördüğünü söyleyen Aksoy, “Tüm modellerimizde kredi kartına 9 taksit fırsatı mevcut. Sadece Ziraat Bankası’nda bir oynama oluyor. Taksit kampanyamız da büyük ilgi gördü. Açıkçası model yetiştiremiyoruz” dedi.

Satış sonrası teknik desteğin de Karasu’da verildiğine dikkat çeken Engin Aksoy, “Volta markanın sahil kesiminde Motor Kurye isimli servisi mevcut. Yuki markası araçlara ise yine Karasu içindeki Rüzgar Motors servisi bakmakta” ifadelerini kullandı.

DERVİŞOĞLU TİCARET

İrtibat: 0534 020 04 53  -  0543 353 50 54

Adres: Kabakoz Mah. Vatan Cad. No: 17/A (Terminal karşısı) Karasu / SAKARYA

Instagram: www.instagram.com/voltamotorkarasu

foto_galeri_700x89

Editör: Nevtan Angün