Sakarya’da 15 gün içinde rekor bir rakama ulaşıldı. Büyük ilgi gören bağış kampanyasında toplam 402 bin lira toplandı. Kampanyaya destek veren hayırseverlerle Serdivan’da bir araya gelinen etkinliğin, Serdivan Şubesi Kadın Gönüllüleri'nin mücadelesi ve başarısı büyük bir heyecanla paylaşıldı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Önemli olan burada muazzam bir yardıma imza atmak. Ben bağışçı iş adamlarımıza iş kadınlarımıza tüm sivil toplum kuruluşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Burada toplanan bağışlar Serdivan'da ihtiyaç sahipleri çocuklarımızın yüzlerini güldürecek ihtiyaçlarını giderecek. Bu kampanyada büyük özveri göstererek çalışan Serdivan Kadın teşkilatı başkanı Şule Batur ve ekibini yürekten kutluyorum. Her zaman yanlarında olduğumu bilmeleri istiyorum” dedi.

Türk Kızılay Serdivan Şube Başkanı Ercan Garlı ve Türk Kızılay Serdivan Kadın Başkanı Şule Batur ise konuşmalarında 2023-2024 eğitim öğretim yılı için ilçedeki ihtiyaç sahibi çocuklara kitap, kırtasiye ve kıyafet konusunda yardımda bulunmak amacıyla kampanya başlattıklarını, şube olarak kaymakamlık, belediye, muhtarlar ve okul yönetimlerinin desteğiyle bütün mahalledeki okullarda çalışma yürüttüklerini belirtti.

Serdivan Kızılay Şube'nin yönetim ekibiyle, gönüllüleriyle ve destek olan hayırseverleriyle daima hayatlara dokunmaya devam edeceklerini ve böyle başarılı güzel projede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Garlı ve Batur, bağışta bulunan tüm hayırseverlere, desteğini esirgemeyen sivil toplum kuruluşları ve diğer Kızılay şubelerine teşekkür edip şükranlarını sunduklarını belirttiler. Vermiş olduğu desteklerden dolayı AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’e Türk Kızılay Serdivan Kadın Başkanı Şule Batur tarafından Serdivan Kızılay şubesi adına rozet takdim etti.