6 Kasım’da Alanya’da startı verilen turnuvaya iki kuzey takımı Karasu Aziziyespor ve Kocaalispor katıldı. Aynı gruba düşen iki takım, verdikleri mücadelede göz doldurdu. İlk maçta Seferihisar’a yenilen Aziziyespor, ikinci gününü bay geçti. Kocaalispor ise Seferihisar mücadelesinden mağlubiyetle ayrıldı.

ÇEYREK FİNALDE ELENDİK

Aziziyespor üçüncü maçını ise Kocaalispor ile oynadı. İki kuzey takımının verdiği mücadele nefes kesti. Karşılaşma ise 7-5 Aziziye’nin üstünlüğü ile tamamlandı. Aldığı bu skorla çeyrek finale yükselen Aziziyespor, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaya iki eksikle çıkan Aziziyespor, rakibine 4-1 yenilse de verdiği mücadeleden dolayı izleyenler tarafın tam not aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Aziziyespor ve Kocaalispor’un Genel Kaptanı Recep Kurt, “Tüm futbolcularımızı verdiği emeklerden dolayı kutluyorum. Ayrıca buraya gelmemize yardımcı olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi’ye, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya, Aziziyespor Kulübü Başkanı Taylan Demirkol’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi