Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Belediye Başkan adayı Uğur Büyük, Salı akşamı Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyük, daha önce, ÇED raporuna gerek duyulmadan taş ocağı işletme izni verilen bölgede milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile mahallede halkının yanında olup sorunu çözdüklerini anlattı.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, “Hemşerilerimizin sorunlarını onları birebir dinleyerek çözeceğiz. Meclis üyelerimiz de mahalle mahalle sokak sokak problemleri tespit edecek ve önümüze getirecek. Biz de liyakatli ekibimizle dosya dosya, çöze çöze ilerleyeceğiz. Gittiğimiz mahallelerde muhtarı, muhtar adaylarını ve mahalle sakinlerini dinliyoruz. Tüm mahallelerimizi yakından tanıyoruz. Hürriyet mahalleli hemşerilerimiz sorunlarını bizlere tek tek anlattı. Karasu halkı yetkiyi bize verdiğinde biz de sorunları tek tek çözeceğiz” ifadelerini kullandı.  

YATIRIM YAPILMADI

Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, Hürriyet Mahallesi sakinlerinin CHP’li heyete ilettikleri talep ve tepkilerini de sıraladı. Büyük, “Mahalle halkımız şöyle diyor; Tömek ve Hürriyet mahallemizin ara yolları tamamen bozulmuş durumda. Köyümüzün köy yerinin satılması karşılığında mahallemize hiçbir yatırım yapılmadı. Aynı yer için kepçe istediğimiz halde ara kanallar açılmadı. Mahallemizden doğalgaz geçtiği halde doğalgaz bağlanmadı. Merkez Cami’miz 3 tane arsanın satışı için mahkemelik olduğundan, ayrıca başkana randevu alındığı halde görüş talep edilmediğinden dolayı mahallemiz tepkili. Bir de halkımız mahallemizin kırsal mahalle olarak kalmasını talep ediyor” dedi.

CHP Karasu Basın Servisi


Uğur Büyük Hürriyet Mahallesi 285 F1

Uğur Büyük Hürriyet Mahallesi 285 F2

Uğur Büyük Hürriyet Mahallesi 285 F3Uğur Büyük Hürriyet Mahallesi 285 F4

Uğur Büyük Hürriyet Mahallesi 285 F5

Uğur Büyük Hürriyet Mahallesi 285 F6

Uğur Büyük Hürriyet Mahallesi 285 F7

Uğur Büyük Hürriyet Mahallesi 285 F8