Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Belediyesi Başkan Adayı Uğur Büyük, yerel seçimlere geri sayım başlarken cumartesi günü Limandere ve Yuvalıdere mahallelerindeydi. Başkan Adayı Büyük, çok kıymetli bir belediye meclisi üye listesi oluşturduklarını belirtti.

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Büyük, “İşinde başarılı, eğitimli, tecrübeli isimlere, enerjisi yüksek, çalışkan gençlere, engelli ve kadınlara yer verdiğimiz meclis üyesi listemizdeki isimleri de tanıtarak saha çalışmalarını sürdürüyoruz. Her kesimi kucaklayarak Karasu’muz için canla başla çalışacağız” diye konuştu. İlçenin büyük uzak mahallelerinden olan Limandere de vatandaşları ve esnafı dinleyen Uğur Büyük, hazırladığı projelere burada bazı notlar ekledi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Projelerini anlatan Başkan Adayı Uğur Büyük, “Gıdanın hızla pahalandığı, halkımızın doğduğu yerde doymadığı, kırsal nüfusun sürekli göç verdiği bir ülkede diğer tüm sorunlarımızı çözmek de zor. Dolayısıyla kırsal alanları güçlendirmek, görünür hale getirmek ve kırsaldaki yaşama iade-i itibar etmek zorundayız” ifadelerini kullandı. Limandere ziyaretinin verimli geçtiğini söyleyen Büyük, seçimlerde Cumhuriyet Hak Partisi’ne en çok oyu veren Yuvalıdere Mahallesi halkı ile buluştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Adayı Büyük, “Karasu’nun en büyük kırsal kalkınma hamlesini başlatacağız. Ücretsiz fide dağıtımı, satın alma garantili üretim desteği, fındık kooperatifi, modern seracılık bu alanda çok önemli projelerimizdir” dedi. Her iki mahallede halkın beklentilerini dinleyen Uğur Büyük, mahalle sakinlerine sıcak ilgileri ve destekleri için teşekkür etti. CHP heyeti buradan sonra İncilli Mahallesi’ndeki ziyaretlerine devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Basın Servisi

Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F0

Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F1

Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F2

Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F4Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F3

Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F5

Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F6

Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F7

Uğur Büyük Limandere Yuvalıdere Ziyaret F8