İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilk yönetim toplantısı sonrası bir de kahvaltı programı düzenleyerek Karasulu il delegeleriyle bir araya geldi. Toplantı hakkında Karasu Haberleri’ne bilgi veren İlçe Başkanı Bahattin Topal, “Karasu delegeleri ve ilçe yönetimi ile tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledik. Delege ve yöneticilerimiz, aileleriyle birlikte yoğun katılım gösterdi. Amacımız, tanışmak ve bundan sonraki çalışmalar için bilgi alışverişinde bulunmak. İYİ Parti, bugünden itibaren kesinlikle kişiye hizmet odaklı değil, önce Karasu sonra ülkemize hizmet etme odaklı bir siyaset yürütecektir. Genel Merkezi’mizin de isteği kişilere değil, kendi coğrafyanıza ve ülkenize hizmet anlayışıdır” dedi. Pazar günü düzenlenen kahvaltı programına İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Karasulu il delegeleri, ilçe yönetimi, kadın kolları ile gençlik kolları katıldı.

 

 

Karasu’da örnek teşkilatlanma

 

Kahvaltı sonrası ilk konuşmayı İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Bahattin Topal yaptı. “İYİ Parti Sakarya İl Başkanı’mızın tavsiyesi ve Ankara’nın atamasıyla göreve geldik” diyerek konuşmasına başlayan Topal, bu görevin kendisi için gurur verici olduğunu belirtti. Başkan Topal, sözlerini “Partililerimizin ve Karasu halkının katkılarıyla partimizin Karasu’da en iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Karasu’muzun geleceği için her türlü tavsiye ve desteğe açığız, her türlü desteği de vereceğiz” diyerek tamamladı. Topal’ın ardından kürsüye İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan geldi. “Karasu İlçe Teşkilatı’nın bu kadar kalabalık olarak yeniden görmek bizlere gurur veriyor” ifadeleriyle sözlerine başlayan Kılıçaslan, konuşmasında “Yeni kurulmuş bir parti olarak iki zor seçim atlattık. Teşkilatlarını tamamlayamadan iki seçime girmesi kolay bir süreç değil. Bu süreçten alnımızın akıyla çıkmayı başardık. İlk günden bugüne kadar büyük emek gösteren kurucu başkanımız Levent Arslan’a teşekkür ediyorum. Bir parti kurmak ve o partiyi ilçede teşkilatlandırmak kolay bir iş değil. Karasu, ilçe teşkilatlarımız arasında örnek bir teşkilatlanma ortaya koydu. Arslan’dan bayrağı devralan Bahattin Topal başkanımıza da üstün görevler ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Direksiyon sizin elinizde

 

İl Başkanı Kılıçaslan’ın ardından kürsüye gelen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, konuşmasına kurucu başkan Levent Arslan’a, ilçe teşkilatına, kadın kollarına ve gençlik kollarına teşekkür ederek başladı. “2015 yılında ülkenin gidişatını gördük ve 2017’de İYİ Parti’yi kurduk. İYİ Partililer olarak nasıl büyük bir iş yaptığınızın belki farkında değilsiniz” diyen Dikbayır, “Ülkenin kötü gidişatına fren basıp, şimdi direksiyonu çeviren bir konumdasınız. Bu yaptıklarınızı bir gün tarih yazacak. Herkesin korktuğu bir zamanda ortaya çıkıp ülkede söz sahibi oldunuz” ifadelerini kullandı. “24 Haziran seçimleriyle mecliste bir grup elde ettik. Halkımızın sorunlarına orada sözcü oluyoruz. Allah nasip ederse o külliye denilen sarayı üniversiteye çevireceğiz ve Sayın Meral Akşener’i de Çankaya Köşkü’ne oturtacağız” diyen Dikbayır, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “İYİ Parti, istişareden yana bir anlayışla hareket ediyor. Fikirlerinize ve önerilerinizi hem biz hem il başkanımız hem de ilçe başkanımız açıktır. Kendilerine ilçenizin her türlü sorunu için ulaşabilir ve istişarede bulunabilirsiniz. Çünkü Karasu demek Sakarya demek; Sakarya demek Türkiye demektir

 

HABER: Nevtan Angün / FOTOĞRAFLAR: Esra Aydın