Gittiği her yerde AK Parti Belediyeciliğini ve Karasu için geliştirdiği insan ve hizmet odaklı projelerini anlatan AK Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Yakup Ayar, 31 Mart seçimlerini rekor oyla kazanacaklarını söyledi. Yakup Ayar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Belediyelerdeki başarılarıyla iktidara yürümüş bir parti olarak, Karasu Belediyesi’ni eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılı'na yakışır seviyelere getirmenin peşinde olacağım. Sandıkta bize verilen her oyun vebalini, yaptığımız görevlerin her anında üzerimde hissederek, aşkla, azimle, kararlılıkla çalışacak, üretecek, farkımızı ortaya koyacağız.

Çok çalışacak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Yusuf Alemdar Başkanımız ile başta büyükşehir olmak üzere Sakarya’nın tüm ilçe belediyelerinde rekor oyla seçimi kazanacağız. Uygun görülür de aday gösterilirsem Karasu’da 30 bin oy alacağımıza inancımız tam”