31 Ağustos Perşembe günü Karasu – Kocaali yolu üzerinde Küçükboğaz Gölü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil köprüden göle uçmuştu. Kaza sonrası ortaya çıkan vahim görüntüde ise köprünün demir parmaklıklarını tutan ayaklarda vida olmaması dikkat çekmişti. Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, olaya sessiz kalmadı.

HESABINI VERECEKLER

Başkan Önal, “Küçükboğaz köprüsündeki insanı hayrete düşüren kazada, köprü korkuluklarının beton üzerine sabitlemesinin olmaması enteresan bir durum. Bu işi ihale eden kurum, işi yapan firmadan nasıl ne şekil kontrol edip teslim aldığı muamma. Lakin sonuçta ortada. Bu milletin ekonomik gücünü yandaşlarına peşkeş çekenler, o işi bu şekilde teslim edip teslim alanlar da hesabını verecek. Burası geçici, hesap yeri baki” ifadelerini kullandı.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

“Bu işlerin usulsüz yapılan korkulukların hesabı sorgulanacak mı, yoksa sorgulanır gibi gösterilip üstü örtülecek mi bununda önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz” diyen Önal, “İşte millilik milli görüş bu tür işlere göz yummaz, kimsenin hakkını kimseye yedirtmez, işi ehline ve iş ahlakı olana verir. İstediğiniz kadar namaz kılın ibadet yapın sonuç böyle oluyorsa sorun sizde, içinde bulunduğunuz yapılarda değil. Milli görüş temelde ahlaka, ehliyete, liyakat, istişareye dayalı bir yaşam şeklidir” diyerek olayın takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi