Karasu Spor Salonu’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Kursları kapsamında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Kurslarımız ay sonuna kadar devam edecek. Gördüğümüz ilgiden memnunuz. Toplam 7 branştaki kurslarımızda sporcular keyif içinde eğitimlerini sürdürüyor” dedi.

İLGİDEN MEMNUNUZ

Müdür Kemal Ataç, “Basketbol, voleybol, hentbol, jimnastik, karate, yüzme ve plates alanlarında devam eden kurslarımıza gençlerin ilgisinden oldukça memnunuz” dedi. Eldeki tüm imkanları gençlere kullandırmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Ataç, “İlçemiz gençlik yönünden zengin. Gençlerimizin spora ilgisi de oldukça fazla. Biz de devletimizin sağladığı imkanları gençlere kullandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gençlerimizin spora yönelmesi için bakanlığımızın yaptığı tüm projeleri takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

MEYVELERİNİ TOPLAYACAĞIZ

“Gelen talepler doğrultusunda da spor salonumuz başta olmak üzere tüm imkanlarımızı gençlerimize sunuyoruz” diyen Müdür Ataç, “Karasu’da gençlerin spora olan ilgisi umut verici. Gençlerimizin açılan kurslara ilgisi bizim çalışma azmimizi artıyor. Aileler de çocukları ile birlikte spor faaliyetlerini izliyor. Bu da çocuklarımızın başarısını artıracaktır. Velilerin kontrolünde, bakanlığımız öncülüğünde açılan bu yaz spor okulları kısa sürede meyvelerini verecek ve pek çok başarılı sporcu ilçemizden çıkacaktır” sözlerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi