Cumartesi günü Karasu’da esnafı ziyaret eden ve vatandaşla bir araya gelen Zafer Partisi Milletvekili A.Adayları Cihan Kolip, Muhammet Cüneyt Sarımert ve Sakarya’nın en genç aday adayı olan 21 yaşındaki Kerem Çiftçi, İlçe Başkanı Fatih Demirci ve yönetimi ile bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretler öncesi Karasu basınına konuşan Cihan Kolip, “Türkiye bu seçimde ilk defa iki kutba ayrılmış durumda. Halkımız birbiriyle düşmanlaştırılmış, birbirine olan güven duygusu ortadan kaldırılmış. Hoşgörü iklimi olmayan bir ortam büründürülmüştür” vurgusunda bulundu.

TÜRK TOPLUMU İÇİN UMUT OLDU

Kolip, “Diğer taraftan Hizbullah’ın siyasi kanadı olan Hüda-Par’ın bir kutup, pekakanın siyasi kanadı olan HDP’nin bir kutup arasında sıkıştırılmış bir toplum, ikisinden birini tercih ettirilmeye zorlanıyor. Zafer partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın gayretleriyle ATA ittifakını kurması ve adayını Dr.Sinan Oğan’ın belirlenmesi Türk toplumu için bir umut oldu” ifadelerini kullandı.

Sakarya’nın kuzey bölgesi milletvekili aday adayı Muhammet Cüneyt Sarımert ise “Atatürk ilkeleri ışığında Türk milliyetçiliği çizgisinde hem Karasu’muzu hem de ilimizi temsil etmek için yola çıktık. Karasu, turizm ve sanayi arasına sıkışmış durumda. İlçemizin bu durumunu meclise taşıma gayretinde olacağız. İki ucu bölücü değnek paradoksundan Türkiye’yi kurtaracağız” diye konuştu.

SAKARYA’NIN EN GENÇ ADAY ADAYI

Zafer Partisi’nin 21 yaşındaki aday adayı olan Kerem Çiftçi ise özellikle gençleri temsil etmekten gurur duyacaklarını belirterek destek istedi. Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci ve vekil aday adayları, gün boyu Karasu’da esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Esra Angün'ün haberi