31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim için Saadet Partisi Karasu ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri kahvaltı programında bir araya geldi. Belediye meclis üyesi adayları eşlerinin katıldığı programa Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, Gelecek Partisi İlçe Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Salim Direk, Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Celal Bingül, Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun konuşmaları gerçekleşti. Toplantıda ayrıca yapılacak seçim çalışmaları hakkında da istişarede bulunuldu.

HEP BERABER TEMİZ SAYFA AÇACAĞIZ

Programda konuşma yapan SP’li Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, “Halkına karşı dürüst olmayan bir yönetim halkı mağrur değil mağdur eder. Küçük hesaplar ile seçim odaklı vaatlerle halkımızı mağdur etmeyeceğiz. Adalet olmayan yerde nizam olmaz. Her işte adaleti göz edecek, ilçemizde adil bir nizam kuracağız. Hizmette, yatırımda, harcamalarda ve istihdamda adaleti tesis edeceğiz. Biz betonlaştıkça doğaya verilen zararın önüne geçebilmek için doğaya katkı sağlayacak tüm bilimsel çalışmaları, kent konseyinin desteği ile halka sunacağız. Karasu’muzda temiz bir sayfayı hep beraber açacağız” dedi.

SAVURGANLIĞIN OLMADIĞI BELEDİYE

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy ise yaptığı konuşmada, “Hemen hemen her mahalleden oluşan bir ekip kurduk. Karasulu vatandaşlarımızın adil paylaşımdan, Milli Görüş belediyeciliğinden gerekli payı alması için sokak sokak, kahve kahve, ev ev dolaşarak vatandaşımıza ulaşacağız. Vatandaşlarımıza başka bir Karasu’nun mümkün olduğunu anlatacağız. Çünkü başka bir Karasu bizim hakkımız. Yetkinliğin zirvesinde yönetim, savurganlığın olmadığı ve belediye malının yetim hakkı kadar kutsal olduğunu da biliyoruz” ifadelerini kullandı.

HALKLA BÜTÜNLEŞMEYEN YÖNETİM OLMAZ

Gelecek Partisi İlçe Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Salim Direk, “Halkı ile bütünleşmeyen yönetimin vatandaşın isteğine karşılık verememesini neden olur. Üstten bakan, ‘ben yaptım oldu’ denilen anlayıştan uzak duracağız. Bunun için vatandaş ile istişare için kurulan beyaz masayı; halkımızın sorunlarını dile getirmede kurulan bir birim olsa da maalesef halkta karşılık bulamıyor, bu birimleri aktif ederek vatandaşın istek ve sorunlarını karşılamak üzere çalışacağız” diye konuştu.

ŞEFFAF YÖNETİM

Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Celal Bingül ise yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğin olduğu, hak ve adaletin savunulduğu, liyakatin esas alındığı, çalınmadığı en önemlisi çaldırmamak olmak olduğunu buradan bir kez daha söylüyoruz. Dürüst olma vurgusunun yapıldığı toplantıda, adaylar Karasu’da belediyeyi 94 ruhuna kazandırmak için gece gündüz çalışacaklarının sözünü verdi. Dürüst, adil, şeffaf  ve ilkeli yönetim bizim yönetim anlayışımızın en temel unsuru olacak” açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayları Toplantı F7

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayları Toplantı F6

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayları Toplantı F5

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayları Toplantı F8

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayları Toplantı F4

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayları Toplantı F3

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayları Toplantı F1

Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayları Toplantı F2