-

Fiberix, Karasu ve Kocaali ilçelerinde yapmış olduğu kendi altyapı yatırımıyla. Manavpınarı mahallesi ile Kocaali Caferiye Toki konutlarına kadar olan bölgeye kablosuz noktadan noktaya internet hizmeti vermektedir. Bu sistemde müşterinin ihtiyacına göre istediği download ve upload hızlarınıalabilir.

Kota, AKN derdine son. Yüksek hız ve yüksek bant genişliği ile arzu edilen kalitede internet hizmetine ulaşırsınız. Bunun için telefonla bilgi alabilir veya Fiberix Karasu ve Kocaali ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

Fiberix İnternet faturalarını, anlaşmalı bankalardan otomatik ödeme talimatıyla (Ziraat, İş Bankası, Finansbank, Garanti, Akbank, Vakıfbank), Faturamatik noktalarından, Web sitemizin Online İşlem Merkezi bölümünden veya Mobile uygulamamız üzerinden ödeyebilirsiniz.

Sezonluk veya Sürekli abonelik alabilir, Hattınızı tatil dönemlerinde dondurabilirsiniz.

Fiberix bölgesel firma olmasının avantajıyla hızlı Teknik Destek sağlamaktadır. Müşteriler WhatsApp üzerinden veya çağrı merkezlerimiz üzerinden bu hizmeti çok hızlı şekilde almaktadırlar.

Fiberix Karasu & Kocaali ilçelerinde kurumsal ve bireysel müşteriye hizmet vermektedir.

NOT: Fiberix bununla birlikte 2022 yılı itibariyle Türk Telekom altyapısından tüm Türkiye’ye internet hizmeti vermeye başlamıştır. Binanızda Telekom altyapısı varsa; ADSL – VDSL – FİBER altyapılardan 100 mbit’e kadar internet hizmeti alabilirsiniz. Bölge bayilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Karasu Ofis: İncilli Mah. Cumhuriyet Cad. Sivişoğlu İş Merkezi (Belediye Karşısı) No:21

Kocaali Ofis: Alfa-Tech Elektrik & Elektronik

Telefon & WhatsApp: 0554 154 01 00

E-Posta: [email protected]

www.facebook.com/54.fiberix
www.instagram.com/fiberixkarasu