Saadet Partisi Sakarya Milletvekili Aday Adaylığında bulunan Murat Ali Aksoy, Güler Çınasoğlu’na değerlendirmede bulundu. Aday adayı olmaya nasıl karar verdiğini söyleyerek açıklamasına başlayan Aksoy, “Ben siyasetin içerisinde her zaman yer aldım, siyasete kulak kabartarak büyüdüm. Ülkemizin bu kötü tarihinin değişmesi için aday adaylığında bulundum” ifadelerini kullandı.

KATKILARI BU TOPRAKLARA OLACAK

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tabanlı bir geçmişi olduğunu da söyleyen Aksoy, “Burada yaptığımız çalışmalar tüm kesimdeki insanlara ulaşmamızı sağladı. O yüzden AGD hem bizi yetiştirmede hem de insanlara ulaşma anlamında bize çok büyük katkı sağlayacağına eminim” dedi. Gençlere yönelik çalışmalarından da söz eden Aksoy, “Gençlerimizin çok ciddi problemleri var. İstihdam, madde bağımlılığı bunların başında geliyor. Gençlerimiz okuyacak, araştıracak. Biz de onların okuduğu alanlarda önünü açacağız. Onlarda memleketlerine faydalı olacak, bu topraklara katkı sağlayacak” diye konuştu. 

ASLOLAN MİLLET

Seçilen milletvekilinin aslolanın millet olduğunu unutmadan hareket etmesi gerektiğine dikkat çeken Aksoy, “Halkın verdiği vekaleti canla başla yerine getirmek için çalışması gerekiyor. Seçilecek vekil bölgesinin tüm problemlerine hakim olmalı ve vatandaşla sürekli hasbihal etmeli onların görüşlerine önem vermeli. Biz eğer vekil olursak olması gereken tüm vekil vasıflarını üstümüzde barındıracağız. Kapımız herkese açık olacak. Aslolanın millet olduğunu asla unutmayacağız. Bu yüzden de adaylığımda iddialıyım ve milli görüşçü bir vekil olarak elimden geleni yapacağım” sözlerini kullandı.

KARASU 20 YIL GERİDE

Karasu ve Kocaali’nin turizm alanında ciddi problemler yaşadığını söyleyen Aksoy, “Bu iki bölgede yapılması gerekenler işler var. Bu bölgelerde seçim yatırımı kısa vadeli, seçmenin gözünü boyamaya yönelik hareketler yapılmamalı. Alanındaki uzmanlarla Karasu ve Kocaali masaya yatırılmalı ve ne yapabilir tartışılmalı. Karasu’nun sahilinde ise ciddi problemler var. Allah Karasu’ya özel davranmış ve bunlar siyasi basiretsizlikten dolayı değerlendirilemiyor. Şu anda Karasu olması gerekenden 20 yıl geride” dedi.

DEĞİŞİMDE ÖNCÜ ROL ALMAK GÖREVİMİZ

“Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin değil, millet ittifakının adayıdır” diyen Aksoy, “Herkesin birtakım endişeleri var anlıyorum. Çünkü geçmişte malum medya tarafından CHP’ye yönelik karalamalar yapıldı. CHP 2 senedir büyük değişim yaşadı” dedi. “Biz Milli Görüşçü bir hareketiz” diyen Aksoy, “Bu ülkenin değişiminde ve dönüşümde öncü rol almak görevimiz ve geçmişte de bunu yaptık. Erbakan Hocamız; ülkesi için partisini kapatan, milli görüşçü olmayan, 1980 darbesinde Hava Kuvvetleri Komutanı CHP’nin adayı Muhsin Batur’a Cumhurbaşkanlığı için destek vermiştir” sözlerini kullandı.

PUSLU HAVA 15 MAYIS’TA DAĞILACAK

Aksoy, “Bize nasıl Kılıçdaroğlu’na oy vereceksiniz diye ithamlarda bulunan var. Kılıçdaroğlu, darbeci değil, partimizi kapamış değil. Muhsin Batur’a oy verdiren Erbakan hocamız, bugün yaşasaydı Kılıçdaroğlu’na da destek verdirirdi. Bizim bir yöneticiden aradığımız çalmayacak, çırpmayacak. Karamollaoğlu’na oy verir gibi Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Kimse bizi Erbakan hocamızın kemiklerini sızlatmakla kemik edebiyatı yapmasın. Biz Erbakan Hocamızın da davasının da ne olduğunu biliyoruz. Bu davanın da kıyamet sabahına kadar devam ettirecek Mücahitleriz” dedi. Aksoy, 15 Mayıs sabahı Türkiye’nin havası bile değişecek. İnsanlar da buna şahit olacak. Puslu hava değişecek” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi...