Karasu Aziziyespor, Süper Amatör Lig Play-Off Grubu ilk hafta müsabakasında As Akyazıspor ile karşı karşıya geldi. Serdivan Ekrem Karaberber tesislerinde oynanan müsabakada oyuna hızlı başlayan taraf As Akyazıspor oldu. Akyazı ekibi elde ettiği pozisyonları da cömertçe harcamaktan kaçınmadı. Oyunda üstünlüğünü kurmaya çalışan Aziziyespor, dakika 20’den sonra oyunda kendini hissettirmeye başladı.

AZİZİYE RAKİBİNE İZİN VERMEDİ

Sarı – lacivertli ekip dakika 25’de Hamza’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golle rahatlayan Aziziyespor, oyun hakimiyetini de tamamen ele geçirdi. İlk yarının geride kalan dakikalarında ise başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Aziziye’nin attığı tek golle sona erdi. İkinci yarı ise orta saha mücadelesinde başladı. Karasu Aziziyespor Antrenörü Bülent Yıldırım, hakeme itirazları sonucu kırmızı kart görerek saha dışına gönderildi. Dakika 65’de Uğur takımına moral olacak golü kaydetti. İki takımda başka gol bulamayınca maç 2-0 Kafkas’ların üstünlüğü ile sona erdi. Play-Off’un ilk maçı Aziziyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Ramazan Marmara’nın haberi...

Saha: Serdivan Ekrem Karaberber Tesisleri

Hakemler: Bahadır İleri, Furkan Kocayıldız, Beytullah Yiğit

Karasu Aziziyespor: Mert, Recep, İslam, Hakan, Aykut, Oğuzhan (Ahmet), Uğur, Hamza (Samet), Onur (Ömer), Berat, Yalçın (Yiğit)

Antrenör: Bülent Yıldırım

As Akyazıspor: Kadir, İzzet, Anıl, Mevlüt, Eray, Okan, Enes (Efendi), Erkan (Gazanfer), Aziz, Zeki (Recep), Sinan

Antrenör: İbrahim Altuntaş

Goller: Dk. 25 Hamza, dk.65 Uğur (Karasu Aziziyespor)

Kartlar: Bülent Yıldırım K.K ( Karasu Aziziyespor)