Bölgesel Amatör Lig’e zorlu bir mücadelenin sonunda yükselen Karasuspor, iftar yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Yüksel Mazlum ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Antrenör Kubilay Erel’in de katıldığı iftar yemeği kulüp lokalinde düzenlendi. Yemek sonrasında istişarede bulunan yöneticiler, geride kalan sezon değerlendirmesi ve önümüzdeki sezona ilişkin öngörüleri masaya yatırdı.

ANTRENÖR EREL’E PLAKET

Düzenlenen yemekte Antrenör Kubilay Erel’e de takıma katkısından dolayı plaket verildi. Kulüp Başkanı Yüksel Mazlum kısa bir konuşma yaparak, “Bu başarıda herkesin emeği fazla. Hocamız sezon ortasında aldığı takımı gayet iyi idare etti. Sonunda da şampiyonluk ipini göğüslememizde başrolde yer aldı. Kendisine bugüne kadar göstermiş olduğu gayret ve emekten dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON YOK

Antrenör Kubilay Erel, önümüzdeki sezon Karasuspor’da yer almayacağını söyleyerek, “Karasuspor’da güzel günler geçirdik ve elde edilen başarı da yönetim ile oyuncular arasındaki uyumdan kaynaklanıyor. Karasuspor, sezon başından bu yana şampiyonluğa çok inanmıştı. Elde edilen şampiyonlukta, sahadaki oyuncularımız kadar yöneticilerimizin ve taraftarımızın da katkısı var. Karasuspor’un yolu açık olacaktır” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi