Geçtiğimiz ay gerçekleşen CHP İlçe Kongresi’nin ardından Başkan seçilen Uğur Büyük, ziyaretlerine hız verdi. Perşembe günü Öncü Karasu Gazetesi ve Karasu Haberleri İnternet Medyası’nı ziyaret eden Büyük, imtiyaz sahipleri Ayşenur Elmacı ve Nevtan Angün’e çalışmalarında başarılar diledi.

DOĞRU KARARI VERMEK ZORUNDAYIZ

Yaklaşan yerel seçimler için de açıklamada bulunan Başkan Uğur Büyük, “Karasu bizim ve biz bu ilçe için en doğru kararı vermek zorundayız. Yerelde bir ittifak olur mu yoksa kendi adayımızla mı seçime gideriz şu an için net bir karar yok. Kafamızda bazı isimler var ve bu isimler üzerinde de ilçe yönetimimizle sürekli istişare halindeyiz. Bizim istediğimiz Karasu’yu Karasu yapacak, bu ilçenin geleceği için en doğru ve güzel adımları atacak bir başkan adayı ile bu yarışa girmek” dedi.

KARASU KAN KAYBEDİYOR

Karasu’nun her geçen gün kan kaybettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Büyük, “Bu ilçenin artık kaybedecek zamanı yok. AK Parti belediyesi ile yol alamayacağımızı gördük ve görmeye devam ediyoruz. Sadece asfalt atmak, bir ilçenin geleceğini oluşturmaz. Karasu’nun geleceği için artık harekete geçme zamanı. Yapılacak olan yerel seçimlerde de vatandaşın bu kez değişimden yana oy kullanacağına eminiz. Biz vatandaşımıza güveniyoruz, onların da bize güvencinin tam olduğunu biliyoruz” vurgusunu yaptı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi