BBP Karasu İlçe Başkanı Tuncay Şeker, yerel seçim çalışmalarını aktif şekilde sürdürdüklerini söyledi. Başkan Şeker, “Yedi parti bir araya gelmiş şekilde Karasu’nun daha iyi yerlere gelmesi için tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla ilgili tekliflerde aldık. Fakat ittifakın başarılı olması için fedakarlık yapılması gerekir. Herkes eşit şekilde bu fedakarlığı yapıp başarabilecek mi?” dedi.

ÖNEMLİ KRİTERLER

Başkan Şeker, “Bu Karasu ittifakı şeklinde mi kalacak yoksa Millet İttifakı anlayışı şeklinde genel bir siyaset mi güdülecek? Benim için önemli kriterler bunlar. Aynı fikir ve düşüncelerde bulunduğumuz Karasu faydasına olan bir ittifakta da yer alabiliriz” diye konuştu. Şeker, “Örneğin Karasu’da İsrail’e karşı bir yürüyüş yapıldı, bu yürüyüşün önünde siyasi parti liderlerimiz vardı. CHP Karasu İlçe Örgütü Başkanı Uğur Büyük, yürüyüşün en önde duran isimlerinden biriydi” diye belirtti.

İYİ DÜŞÜNMEK LAZIM

“Pazar günü yapılan kurultayda CHP’nin iki Başkanı Apo’nun heykelini dikeceğim diyen Selahattin Demirtaş’a selam söyledi” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tuncay Şeker, “Hatta Özgür Özel ‘Hamas terör örgütüdür’ açıklamaları yapan bir CHP ile mi Karasu’da devam edeceğiz yoksa Uğur Büyük gibi örnek kişilerle mi yola gideceğiz. Bunları iyi düşünüp tartmak ona göre karar vermek lazım. Geç kalınmış eyvahın kimseye faydası olmaz” açıklamasında bulundu.