Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Karasuspor, Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip sahaya geçtiğimiz hafta ani vefatıyla Karasu’yu yasa boğan Volkan Yıldız için pankart açarak çıktı.

KONTROLLÜ BAŞLADIK

BAL’ın üçüncü grubunda mücadele eden Karasuspor, maça kontrollü başladı. İlk yarıda rakibe bir pozisyon veren sarı-kırmızılı ekip tehlikeli pozisyonun ardından kalesini korumaya aldı. Maçın 44’üncü dakikasında Alpcan Karasuspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı atılan tek golle sona erdi. İkinci yarıya temkinli başlayan Karasuspor, ummadığı bir orta hakem yönetimiyle karşı karşıya kaldı.

BERABERE BİTTİ

Orta Hakem Muhammet Burak, Karasuspor’un penaltısını görmez geldi. Dakika 62’de ise Hendekspor’un kullandığı köşe vuruşunda Karasuspor kalecisine alt pas içinde yapılan şarjı hakem devam ettirdi. Alınan bu kararın ardından Hendekli Samet’in kafa vuruşu ağlarla buluştu. Karasuspor oyuncuları ve yönetimi gole itiraz etse de hakem kararından geri dönmedi ve skor 1-1 oldu. Kalan dakikalarda ise Hendekspor kalesine baskı kuran sarı-kırmızılı ekibin bir topu da direkten döndü. Mücadelede başka gol olmayınca maç 1-1 ile sona erdi.

Ramazan Marmara’nın haberi