-

Bir basın açıklaması yayımlayarak Belediye Başkanı İshak Sarı ve ekibinin her zaman destekçisi olduklarını ifade eden AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, ayrıca “İlçemizde yaşanan bu talihsiz olayı başka mecralara çekip siyasi puan kazanırım ümidi ile yapılan açıklamaları ve paylaşımları da halkın takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yavuzyiğit, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

SAHİP ÇIKIYORUZ

“Cumhuriyet tarihinin ihracat rekoru kırıldığı bu günlerde millet olarak dünyayı saran bu salgın krizine sabredip uzun vadede ülke olarak bu süreçten güçlü çıkılacağından şüphem yoktur. İlçemizde hiç durmadan çalışan hizmet üreten, belediyenin hurdasına dahi sahip çıkan başkanımızı ve ekibini takdir ediyoruz.

Bu ilçeye hizmet eden belediye personeline her ne sebep olursa olsun yapılan saldırıyı kınıyor, bu iki personele geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlçemizde yaşanan bu talihsiz olayı başka mecralara çekip siyasi puan kazanırım ümidi ile yapılan açıklamaları ve paylaşımları da halkın takdirine bırakıyorum.

HER DAİM BASKI

Girdiği her seçimde halkın teveccühüyle seçilerek kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve 657'ye tabi memurlara tehditkâr söylemlerde bulunma özgürlüğünde olan CHP Genel Başkanı, kendi kurultaylarında delegeleri ile genel başkan seçilmiş, halkın önüne koyulan sandıkta her seçimi kaybetmiş biri olarak yaptığı talihsiz açıklamalar ve İstanbul TÜGVA Vakfı’nda uygulanan hukuksuz baskılar millet ittifakının iktidara geldiğinde yeniden dini baskılar, vesayet, yönetim krizi ile baş başa kalıp enerjimizi içerde tüketip dış baskılara ve talimatlara boyun eğileceğini akıllara getirmiştir.

YARALAR SARILDI

Dünya, iki yıldır salgın ile mücadele ederken ekonomisi çok güçlü Avrupa ülkeleri dahi zorluk yaşarken sel olan bölgesine aylarca müdahale etmezken Devletimiz sellere, depremlere, yangınlara anında müdahale etmiş ve büyük oranda yaraları sarmıştır. Yurt içinde ve sınırların dışında teröre adeta nefes dahi aldırmadan operasyonlarına hız veren, İMF'den borç parayla birlikte talimat almadan kamu düzenini sağlamaya devam etmektedir”