-

Karasu Atatürk Anadolu Lisesi, Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu ve Karasu Anaokulu, sundukları eTwinning projeleri ile elde ettikleri üstün başarı dolayısıyla ödüllendirilmeye hak kazandı. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen ödüller, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan tarafından proje sahiplerine takdim edildi.

Ödüllerini alan öğretmenlere okul müdürleri de eşlik etti. Turhan’a teşekkürlerini ileten Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yurdasucu, Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Bülbül ve Karasu Anaokulu Müdürü Neval Bilgin, öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“Bunlar her ne kadar belge gibi görünse de bunun arkasında öğretmenlerimizin özverili çalışmaları var” diyerek sözlerine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan, “Bir yerde başlayan bu çalışmamız artık diğer okullara da örnek teşkil etti. Geçen yıl bazı okullarımıza istisna olarak bu töreni yapmıştık. Artık bugün gruplar halinde öğretmenlerimizi ağırlamaya başladık. Emekleriniz için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

ANTALYA’YA DAVET EDİLDİ

Karasu Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Hilal Kaya, "This is me!" (İşte ben!) isimli projesini dokuzuncu sınıf öğrencileriyle, Mu future job (Gelecekteki mesleğim) adlı projesini ise 11. Sınıf öğrencileriyle hazırladı.

Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Matematik Öğretmeni Erhan Bal ise, 8. sınıf öğrencileriyle Matematik Oyun Atölyeleri konulu projesiyle başarıya imza attı. Karasu Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Sinem Çevik’in özel eğitim öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği "Ev akademisi" projesinde zihinsel engelli ve otizmli çocuklar yer aldı. Dört projenin mimarlarına Müdür Turhan, Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi belgeleri takdim edildi.

Öte yandan Türkiye'deki ilk yüz projeye girenler arasında yer alan İngilizce Öğretmeni Hilal Kaya, Antalya'daki çalıştaya davet edildi.