Pazartesi günü CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Karasu’ya geldi. İlçe Örgütü’nün başlattığı Halk Günü programına katılan Taşkent’i, İlçe Başkanı Semih Karakaş, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tatlı, CHP’li Meclis Üyesi Mustafa İngenç, CHP Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Büyük ve meclis üyesi adayları ile partililer karşıladı.

GİDİŞAT KÖTÜ

CHP Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş seçimle ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “En iyi sonucu almak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Herkes bu konuda hazırlıklı” dedi. Taşkent’e Karasu’nun sorunlarını da aktaran Karakaş, “En büyük sorunumuz kıyı erozyonu. Özellikle kışın bu sorun daha fazla ayyuka çıkıyor. Erozyon artık ana caddeye kadar gelmiş durumda. Bu yolu aşarsa önüne geçemeyiz. Son 5 yıldır hiçbir önlem alınmadı. Karasu’nun gidişatı kötü” dedi.

GERİYE GİTTİ

CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, “Karasu’yu eskiden beri bilirim. Bildiğimiz ve gördüğümüz Karasu artık yok. Karasu çağdaşlaştı zannediliyor ama maalesef daha geriye gitti. Daha kumumuzu bile koruyamıyorlar. Bunun en baş nedeni ise limanın yanlış projelendirilmesi. Liyakatli kişilerin burada eksikliğini görüyoruz. Sesimizi daha iyi duyurabilmemiz ve Karasu’yu hak ettiği yere getirmemiz için belediyeyi almalıyız” sözlerini kullandı.

İTTİFAK YOK

Vekil Taşkent, “2019’da aldığımız başarının aynısını bu seçimde de tekrarlamak istiyoruz. Eskisi gibi ittifaklar yok. Belki daha steril bir ortamda kendimizin ne olduğunu ne olması gerektiğine dair fikirleri öğrenerek gireceğiz bu seçime. Belki zor olacak ama sonunda daha mutlu olacağımız bir seçim olacak. Üzerimize düşeni fazlasıyla yapmamız gerekiyor. Ben sizin milletvekiliniz olarak elimden geleni yapmaya hazırım yapacağımda” diye konuştu.

BU ÜLKENİN TEK KALESİ

“Birlikte çok şey başarabiliriz” diyen Vekil Ayça Taşkent, “Önemli olan birbirimize inanmamız. Biz örgütüz ve bu örgütün her biriminin birbirine karşı sorumluluğu var. Hiç kimse kendi başına ‘bu işi ben bilirim ben yaparım’ deme hakkına sahip değil. Sakarya’da güzel şeyler olacak. Bunu da hep birlikte başaracağız. Çünkü CHP bu ülkenin tek kalan kalesi. Bu kaleyi iyi korumamız lazım. CHP’ye ihtiyacımız var. Bu kaleyi sağlam tutmamız gerekiyor” dedi. Kadın Kolları Başkanı Fatma Tatlı, Taşkent’e çiçek takdim ederek ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi