-

DÜNYA MARKASI REDSTONE REAL ESTATE KİNGDOM KARASU'DA AÇILDI (izle):

...

REDSTONE Real Estate Kingdom Karasu Şubesi, cumartesi günü yoğun katılımlı ve görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Doğu Karadeniz Caddesi’nin Küçükboğaz mevkiinde yer alan ofisin açılış törenine REDSTONE Real Estate Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Evrim Kırmızıtaş Başaran da katıldı.

REDSTONE Real Estate Kingdom Karasu Şubesi Ofis Broker Kerim Durmuş, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen gayrimenkul markasıyız. Bir yılda 60 şubeyi aştık. Markamızı en iyi şekilde Karasu’da temsil edeceğiz” dedi.

Karasu’nun gayrimenkul pazarında hızla büyüdüğünü kaydeden Durmuş, “Karasu, gayrimenkul pazarında yerini sağlama alan ilçeler arasında. Gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi durumunda. Biz de REDSTONE olarak, Karasu’da en iyi hizmeti vereceğiz” şeklinde konuştu.

Geniş katılımlı tören ile açılan gayrimenkul ofisinin açılış pastasını da Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, REDSTONE Real Estate Kingdom Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Evrim Kırmızıtaş Başaran ve Karasu Şubesi Ofis Broker Kerim Durmuş birlikte kesti.