-

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, 2020 - 2021 eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılın 15 Şubat Pazartesi günü başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Değerli meslektaşlarım, kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrenciler, ikinci yarıyıl eğitim dönemi hepimize hayırlı olsun” diyerek mesajına başlayan Turhan, “Bu dönemde de uzaktan eğitimle başlayıp, köy okullarından aşamalı şekilde okullarımızı yüz yüze eğitime açmaya başlayacağız” şeklinde konuştu.

Salgın sürecinde ailelerin büyük desteğini gördüklerini ifade eden Çetin Turhan, “Çocuklarımızla beraber çalıştılar, emek verdiler ailelerimize teşekkür ediyorum. Bu dönemde de çocuklarınızın yanında olmanız, öğretmenleriniz ile iletişim halinde olmanız, çocuklarınızın canlı derslere katılımlarını sağlamanız bizim için çok önemli” dedi.

Yüz yüze eğitime başlayacak öğrenciler için okulların hijyen kurallarına uygun hazırlandığını belirten Turhan, “Sizleri bekliyoruz. Başarı dolu, sağlıklı günler dilerim. İyi dersler çocuklar” diyerek mesajında öğrencilere iyi dileklerde bulundu.