-

CHP KARASU İLÇE BAŞKANLIĞI ÇELENK PROGRAMI (izle):

.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle CHP Karasu İlçe Başkanlığı ve partililer tarafından bir program düzenlendi. Atatürk Bulvarı girişinde bulunan anıt önünde hazır bulunan partililerle birlikte anıta çelenk bırakıldı.

CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, gençlere hitaben bir mesaj okudu. “Bu yıl 102. yıl dönümünü kutladığımız 19 Mayıs’ın Türk tarihinde en önemli dönüm noktalarından biridir” diyen Süt, “Anadolu topraklarında yakılan Kuvayi Milliye ateşi ile örgütlenen Kurtuluş Savaşı sonrasında ulus egemenliğine dayalı, kayıtsız, koşulsuz, bağımsız yeni bir Türk Devleti kurulmuştur” ifadelerini kullandı.

“Son yıllarda, hak ettiği önemde kutlanmaktan kaçınılan 19 Mayıs’ı coşkuyla kutlayacağız. Ne kadar küçümsetilmeye ve unutturulmaya çalışılırsa çalışılsın gençlerimiz ve bütün ulusumuz, 19 Mayıs’ları sonsuza kadar yaşatmaya ve onurla yaşamaya kararlıdır” diyen Aykut Süt, sözlerini Adnan Yücel’in Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek adlı şiirinden bir bölüm okuyarak tamamladı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.