14 Aralık 2020 Yay burcunun 23 derecesinde bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmaların astroloji haritalarında gerçekleştiği akslar o yılın gündemleri belirleyen unsurlardır. Hem ev hem de bulunduğu burç üzerinden bize söylemek istedikleri vardır.

Türkiye astroloji haritası için tutulmanın gerçekleştiği yer öncelikle sağlık konularıdır. Gündem konumuzun salgın olmasına şaşmamak lazım

Astroloji olayların sebebi değildir. Anlatıcısıdır

Hayat devam eder ve astroloji onu anlatır. Burada çok önemli bir noktaya dikkat çekmek isterim ki tutulma oluyor diye salgın olmaz. Zaten salgın olacağı için tutulmalar ve gezegen geçişleri her zaman için bunun bir göstergesidir, anlatıcısıdır. Astroloji hiç bir zaman bir olayın sebebi değildir. Bu yüzdendir ki gezegenlere laf etmek yine mi tutulma oluyor demek boş işlerdir.

Konumuza geri dönecek olursak, bu tutulma başta sağlık konusu olmak üzere, işçi ve emekçi sınıfını, askeri alanı ve sağlık çalışanlarını işaret ediyor. Bu konularda bir yenilik olacak anlamına gelir.

Salgın ne zaman biter?

Astrolojide olayların başlama zamanı genelde tahmin edilmekle birlikte bitiş zamanları net değildir. Öngörü yapmak mümkün ama bilinemiyor olmasının en önemli nedeni ders alma, olayı idrak etme, akıllanma durumuzun farklılık göstermesidir.

Yaratıcı her şeyi kapsar

Evrende yani içinde bulunduğumuz sistemde bela olarak gördüğümüz bütün olaylar bize en nihayetinde bir şeyler öğretmek için başımıza gelmiştir. Belayı bela olarak görmemek, ondan korkmamak, içeriye davet etmek gerekir. Çünkü olan her şey Allah’tandır. Yaratıcının dışında herhangi bir kötü güç kötü enerji yoktur. Aslında kötü güç diye bir şey de yoktur Allah evrensel küme gibi her şeyi kapsar.

Unutmayalım ki iyiliğin bir kaynağı vardır ama kötü enerjiyi insan yaratır. Yanı bir kaynak olmaksızın zihinlerde ortaya çıkar.

Bütün bunlara dayanarak salgının net olarak biteceği zamanı söylüyorum. Biz bu olaydan ne zaman dersimizi alırsan o zaman bitecektir. J Bu saka değil gerçektir ama göstergeler 2021 boyunca savaşımızın devam edeceğini söylüyor. Bir ara rahatlama olabilir. 2021 Mayısında Jüpiter Balık Burcuna geçiyor. O zaman şu andan daha rahat olacağız. Ama Haziran ayında kaldığımız yerden devam gibi görünüyor.

Sevgiler.