Erdoğan Balık Evi (Balıkçım Ömer) işletmecisi Ömer Delihasan, balık sezonunu değerlendirdi. Hamside bolluk yaşandığını söyleyen Delihasan, palamudun ise ara ara kendini gösterdiğini ifade etti. Babadan oğula bu işi devam ettirdiğini söyleyen Delihasan, Karasu insanına uygun balık yedirmeye devam edeceklerini vurguladı.

TAZE VE UYGUN BALIK

Palamudun geçen sene kadar olmasa da Ekim ayında biraz daha fazla olmasını beklediklerini söyleyen Ömer Delihasan, hamside bolluk yaşanan bolluğun bir süre daha böyle devam edeceğini ön gördüklerini söyledi. Delihasan, “Herkes hamsiden faydalanacak. Hem ucuz hem de bol. Hamsi şu anda vatandaşın kuru fasulyesi gibi. Ayrıca çinakop, barbun ve lüfer de kendini gösteriyor. Taze ve uygun balık için herkesi mekanımıza bekliyoruz” dedi.

AİLE SALONU

Delihasan, “İşletmemizde geniş, ferah aile salonumuzda mevcut. İster ekmek arası isterse porsiyon olarak burada gönül rahatlığı ile yemeklerini yiyebilirler. Menümüzde şu anda hamsi, çinakop, barbun, istavrit, mezgit, palamut, karides, kalkan, levrek ve çupra balıklarımız mevcut” dedi. Erdoğan Balık Evi işletmecisi Ömer Delihasan, 0531 900 58 97 numaralı telefondan da kendilerine ulaşıp sipariş verebileceklerini de sözlerine ekledi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi