-

İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve yönetimi, çarşamba günü Karasu Adalet Sarayı’na giderek mazbatalarını aldı. Pazar günü gerçekleşen 3.Olağan İlçe Kongresi ile yeniden göreve gelen Başkan Sarıoğlu’na mazbatayı Karasu İlçe Seçim Müdürü Ayşe Ateş verdi.

Mazbata merasimi sonrası açıklama yapan Sarıoğlu, “Bugüne kadar partimize hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Partimizde yüzü görünen isimlerin yanı sıra asıl bir de yüzü görünmeyen, arka planda olan fakat partiye ciddi hizmetler veren, üye kayıt çalışmalarında emek harcayan ve kurucu başkanlıktan günümüze kadar en küçük emek harcayan herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.

Hasan Sarıoğlu, “İYİ Parti’yi hem Karasu’da hem de ülkemizde daha iyi yerlere getirebilmek için bu kongrede yönetimimizde bazı değişiklikler yaptık. Particilik, zaman ve gönül isteyen bir iş. Daha çok zaman harcayabilecek kişileri aramıza aldık. 2023 iktidarında en iyi hizmeti verecek kadroyu Karasu’nun hizmetine sunduk. Daha çok çalışacağız ve halkımız görecek ki her yerde, her gün sahada olacağız” ifadelerini kullandı.