-

İstanbul Kuğu Gölü Festival ve Organizasyon Alanı’nda düzenlenen ödül gecesi yıldızlar geçidine sahne oldu. Legend Fashion Magazin Oksana Kuznetsova tarafından düzenlenen "Legend Awards Of The Year" Yılın Efsaneleri Ödül Töreni Kuğu Gölü İstanbul'da gerçekleşti.

Gecede Karasu’dan iki isim de sahneye çıktı ve alanında yılın efsaneleri arasındaki yerini aldı. Yılın En İyi Model Ajansı seçilen FG Models Ajans Furkan Güreş ve Yılın En Başarılı Sanat Medya Organizatörü Volkan Medya Volkan seçildi.

GENÇLERE KARİYER İMKANI

Yılın En İyi Model Ajansı seçilen FG Models Ajans Furkan Güreş, “Ulusal ve uluslararası alanda saygınlığı olan bu organizasyonda ödül almış olmaktan hem şahsım hem de ilçem adına oldukça mutluyum. Gençlere bu anlamda yol açıyor olmak bizim en büyük ödülümüz oluyor” dedi. Güreş ayrıca Yonca Evcimik’in son klibinde ünlü sanatçı ile boy göstermişti. Güreş yakın zamanda Cadde 54 içinde modellik ajansının şubesini açacağını da müjdeledi.

YILDIZ: GURUR DUYDUK

Volkan Medya sahibi Volkan Yıldız ise, “Karasu’da ağırlama imkanımız olan pek çok değerli tiyatrocu dostumuzla bir araya geldik ve hasret giderdik. Avrupa’da düzenlediğimiz tiyatro organizasyonları ve Karasu’da yapmış olduğumuz etkinliklerin bize ne denli kıymetli insanlar kazandırdığını gördük” ifadelerini kullandı.

Bu denli büyük bir organizasyonda ödül almış olmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade eden Yıldız, “Ödül almış olmanın ötesinde buradaki pek çok değerli isimle bir arada olmak ve Karasu’yu temsil etmek de ayrıca mutluluğumuzu katladı. Bu isimler teker teker Karasu’da ağırlayacağız. Bu sayede ilçemizin tanıtımına da ciddi bir katkımız olacağını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.