-

KARASU'DA ŞÜPHELİ YANGIN (izle):

...

Olay Yalı Mahallesi 158.Sokak üzerinde bulunan üç Katlı betonarme binada meydana geldi. Saat 00:45 sıralarında binanın bahçesinde bulunan eşyaların olduğu bölgeden yoğun duman ve alevlerin çıktığını gören sokak sakinleri, durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis, 112 sağlık, SEDAŞ ve AGDAŞ ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle alev alev yanan eşyalar söndürüldü. Binanın zemin katı ile arka cephesi alevlerden etkilenirken, binada yaşayan Ayşe S. dumandan zehirlendi. Ayşe S., 112 sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, ilk incelemede yanan eşyalara doğru dökülmüş benzin izleri ile boş benzin bidonu buldu. Yangının kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kundaklama sonucu çıktığı tahmin ediliyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.