İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda istifa ederek İYİ Parti Sakarya Milletvekili adayı olan Karasulu Selçuk Kılıçaslan, seçim sonrası bir mesaj yayınladı. Sosyal medya hesabından yazıyı paylaşan Kılıçaslan, şu ifadeleri kullandı:

“Değerli hemşehrilerim ve dava arkadaşlarım, İYİ Parti Sakarya Milletvekili adayı olduğum 2023 Genel Seçimleri’nde maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Beş yıl boyunca onurla yürüttüğüm il başkanlığı ve adaylık sürecimde partime ve davama fayda sağlamak üzere olanca gücümle çalıştım. Bu zaman zarfında benden desteklerini esirgemeyen cefakar teşkilat mensuplarımıza, kendilerini tanımaktan şeref duyduğum şehrimizin değerli eşrafına ve bize destek olan olmayan tüm hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

En zor günümüzde bile Yüce Allah’ın adaletine iman etmiş kişiler olarak, hep hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ettik ve inanıyoruz ki hayırlısı böyleymiş. Seçim sonucunda milletin helal oylarıyla tekrar milletvekili seçilerek TBMM’de bizleri temsil edecek olan Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz, değerli ağabeyim Sn. Ümit Dikbayır’ı en içten dileklerimle kutluyor ve başarılar diliyorum.

Bundan sonra üzerimize düşen, rakiplerimizi tebrik etmek ve Sakarya’mız için yapacakları çalışmalarda üstün başarılar dilemektir. Her zaman söylediğimiz gibi bu şehir bizim ve biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Yüzümüzdeki gülümsemeyi eksik etmeden, canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Tekrar görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın…”