Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nun ilk müsabakasında Karasuspor, Ferizlispor 2011 ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılı ekip, dakika 18’de Kutay ile 1-0 öne geçti. Maçta kontrolü ele alan Karasuspor, rakibine ilk yarıda gol şansı vermedi ve soyunma odasına 1-0’lık skorla gidildi.

ÜÇ PUAN KARASU’NUN

İkinci yarıya Ferizlispor daha istekli ve atik başladı. Dakika 47’de Haluk’un yerde kalması ile Ferizli ekibi penaltı kazandı. Tapun başına geçen Furkan, topu auta gönderdi. Farkı açma adına baskısını iyice rakibinin üzerinde hissettiren Karasuspor, dakika 50’de Berkhan ile ikinci golüne kavuştu. Bu skorun ardından oyundan iyice kopan Ferizlispor dakika 60’da Onur, rakibine yaptığı müdahale sonucu direk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Müsabakanın geride kalan kısımlarında iki ekipte pozisyon yakalasa da fırsatları değerlendiremedi. Müsabaka Karasuspor'un 2-0 üstünlüğü sona erdi ve üç puanı hanesine yazdırdı.

Ramazan Marmara’nın haberi...

 

Saha: Erenler Suni Çim

Hakemler: Mehmet Akıncık, Cem Harman, Halil İbrahim Arabacı

Karasuspor: İsmail, Yasin, Çağatay, Utku, Kaan, Tugay (Emir), Berkhan, Bedirhan, Gökhan, (Hacı Bilal) Furkan (Yusuf) (Hamza), Kutay (Yasir)

Antrenör: Kubilay Erel

Ferizli 2011: Semih, Onur (K.K), Ömer, Yasin, Haluk (Hamdi), Orhan, Tamer, Ergin Abdulbaki (Abdullah) (Muhammed), Furkan, Ümit

Antrenör: Rahmettin Baygu

Goller: Dk.18 Kutay Aydın, dk.50 Berkhan Kartal (Karasuspor)

Kartlar: Dk.60 Onur Anıl K.K ( Ferizlispor)