Karasuspor bu hafta kendi sahasında Taraklıspor ile karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren oyun hakimiyetini eline alan sarı-kırmızılı ekip, yağan yağmura da aldırış etmedi. İlk yarının son dakikalarına doğru rakibini köşeye iyice sıkıştıran Karasuspor, dakika 44’de Bedirhan’ın şık gölü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Gol sonrası topu penyesinin altına koyarak poz veren Bedirhan, bu golü yakında doğacak çocuğuna armağan etti.

EMİN ADIMLARLA HEDEFE

İkinci yarıya da kontrollü bir şekilde başlayan sarı-kırmızılı ekip, dakika 49’da Kaan İskender ile fileleri havalandırdı. Taraklıspor’a pozisyon şansı dahi tanımayan Karasuspor, dakika 55’te Gökhan ile skoru tayin etti. Bu dakikadan başka karşılaşmada başka gol olmadı ve Karasuspor üç puanı daha hanesine yazdırarak puanını 41’e yükseltti. Karasuspor’un ligde namağlup yoluna devam ettiğini söyleyen Kulüp Başkanı Yüksel Mazlum, hedeflerinin sezon başından bu yana şampiyonluk olduğunu ve bu yolda emin adımlarla da ilerlediklerinin altını çizdi.

Ramazan Marmara’nın haberi

.

KARASUSPOR 3 - 0 TARAKLISPOR

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Muhammet Kantaroğlu, Muhammet Emin Çelik, Alperen Demir

KARASUSPOR: İsmail, Emir (İsmail Arı), Tugay, Kaan İskender, Mehmet, Bedirhan (A. Samet), Berkan, Yasin, Gökhan (Bahadır), Furkan, Kutay (Mertcan)

ANTRENÖR: İbrahim İmamoğlu

TARAKLISPOR: Fatih, Turan, Yiğit, Kutlu, Ömer, Barış, Erhan, Can (Cihan), Berkay, İsmail, Semih

ANTRENÖR: Turgay Özen

GOLLER: Dk.44 Bedirhan, Dk.49 Kaan İskender, Dk.55 Gökhan (Karasuspor)