Ayşenur Elmacı'nın "Kılıçaslan 1 – diğerleri 0" başlıklı köşe yazısı:

Genel seçimlere az bir süre kala hareketlilik başladı. İYİ Parti Milletvekili Adayı olan Selçuk Kılıçaslan geçtiğimiz hafta ilçemizde yaptığı ziyaretlerde olumlu karşılandığının ve iktidar yolunda emin adımlarla yürüdüklerinin altını çizdi.

Selçuk Kılıçaslan’ın tüm haftasını Karasu’ya ayırması dikkatlerden kaçmazken diğer siyasi partilerde hiçbir hareketlilik olmaması da aynı zamanda dikkat çekiyor.

Diğer siyasi partiler geliyor esnafa dokunuyor da biz mi yazmıyoruz? Esnafımızın yanına kim geliyor, esnafımızın elini kim sıkıyor, esnafımızın derdini kim dinliyor, esnafımıza değerli olduklarını kim hatırlatıyorsa onu onurlandırmak gerekir.

Bunun parti ile bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Esnafa dokunmak, vatandaşa dokunmanın partizanlıkla bir alakası yoktur. Meydanlar hepimizin değil mi? Çıkın meydanlara da görelim. Bunu dile getirince partizanlık yapmış olmuyoruz. Bu karakter meselesidir. Doğruluk meselesidir.

Karasu kimsenin değil. Bu ilçede hepimiz yaşıyoruz. Karasu’nun sorunlarını hepimiz biliyoruz. Karasu’yu nasıl kalkındırırız ı düşünmek en doğal hakkımız olduğu kanaatindeyim.

Gelin dokunun artık bize. Seçim dönemlerinde meydanlarda olmak yerine seçim olmayan dönemlerde de halkla iç içe olun. Fazla bir şey istemiyoruz sizlerden.

2 ayda bir gün Karasu’ya ayıracak vaktiniz yoksa, seçim zamanı gelince de insanların sizlere ayıracak vakitleri olmaz. İnsanlara hal hatır sormak bile o kadar önemli, değerli ki. Halkımıza, esnafımıza değerli olduklarını hissettirin yeter.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan ilçemizde sevilen isimler arasında yer alıyor. Bu aşikâr. Destek alır mı derseniz bence güzel destek alır ilçemizden. Sadece ilçemizden de değil. Kuzey bölgelerimizin birçoğundan güzel destek alır.

Kuzey bölgesi adayı olması Kılıçaslan’ı 1-0 öne çıkartıyor. CHP, MHP, AKP, DEVA, Yeniden Refah, Saadet, Gelecek partilerinin adaylarını da sahada görmeyi arzuluyoruz.

Kılıçaslan İl Başkanlığı dönemlerinde bile her ilçeye güzel vakit ayırdı. Ayırmadı dersek yalan söylemiş oluruz. İl başkanlığının ardından Milletvekilliği için de aynı şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyor. İlçe ilçe dolaşıp halka dokunmak kolay değil. Ama bunu başaran nadir insanlar arasında yer almak gurur verici bir durumdur.

Seçim dönemini beklemeyin. İYİ Parti Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan gibi, AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Acar gibi halkla iç içe olun.

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Acar ise ilçesinde güzel çalışmalar yapıyor. Sadece ilçede çalışma yapması dikkatlerden kaçmıyor ama genel olarak ta çalışmalara başlaması gerekiyor.

Biz kuzey bölgemizin adayları seçilsin isteriz. Bunun A, B partisi ile bir ilgisi yok. Kuzeyimizin adaylarını desteklemek en doğal hakkımız.

Karasu’yu hafife alanların Karasu’yu hafife almamasını hatırlatmak hakkımız.