1. Amatör Küme temsilcimiz Kuruderespor, deplasmanda güçlü rakibi Beşköprü ile karşı karşıya geldi. Oyun hakimiyetini başlama düdüğünün ardından ele geçiren Kurudere ekibi, dakika 18’de Orhan Baki ile gol perdesini araladı. Gol arayışını devam ettiren Kurudere, kendi kalesinde korkulu anlar da yaşadı. İlk yarı Kurudere’nin attığı tek golle sona erdi.

FİLELER HAVALANDI

İkinci yarıya farkı açma adına çıkan Kuruderespor, 47’inci dakikada kalesinde rakip takımın golünü gördü ve skor 1-1 oldu. Bu şoku üzerinden atamayan Kurudere ekibi, dakika 52’de kalesinde ikinci golü gördü ve skor 2-1’e geldi. Bu skora aldırış etmeyen ve mücadelesini sürdüren Kuruderespor, dakika 68’de Ömer Kocatürk ile skoru eşitledi. Dakika 75’te ise Ömer Faruk Tiryaki sahneye çıktı ve skoru 2-3’e taşıdı. Beşköprü, art arda gördüğü gollerden sonra oyundan iyice koptu. Orhan Baki, dakika 78’de kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golünü kaydetti. 85’te ise skoru Egehan tayin etti ve maç 2-5 sona erdi.

MAÇ SONU SALDIRI

Müsabakadan 2-5’lik galibiyetle ayrılan grubun lideri Kuruderespor, maç çıkışında saldırıya uğradı. Kuruderespor Genel Kaptanı Recep Kurt ile takım hocası arasındaki tartışmaya dahil olan oyuncular bir anda Kurt’un üstüne yürüdü. Yaşanan arbede esnasında Kuruderespor Genel Kaptanı Kurt hafif şekilde yaralandı. Recep Kurt, bu şekilde olayların yaşanmasının spor adına utanç verici olduğunu söyledi ve gerekli yasal işlemler için başvuruda bulunduğunu söyledi.

Ramazan Marmara’nın haberi…