2.Amatör Küme temsilcileri Kuyumculuspor ve Kozlukspor Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. İki iddialı ekip, müsabakaya temkinli başladı.

Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümü orta alan mücadelesi şeklinde devam etti. Dakikalar 30’u gösterdiğinde gelişen Kuyumculuspor atağında topla buluşan Yusuf, takımını 1-0 öne geçirdi. Ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruşla golü bulan Yusuf takımının ilk yarı 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarı ise Kozluk ekibi daha istekli göründü. Rakip üstüne giderken savunma güvenliğini ikinci plana atan Kozluk ekibi sık sık rakibe pozisyon da verdi. Karşılaşmanın 73. dakikasında kazanılan serbest vuruş sonrasında Cahit, Kuyumculu Kalecisi Ender’in önde kalmasından istifade ederek topu aşırdı ve Kuyumculu ağlarını havalandırdı. Skorun 1-1’e gelmesinden sonra oyun hakimiyeti Kuyumculu’ya geçti. Kırmızı-siyahlı ekip maçın uzatma dakikalarında sol çaprazdan içeri giren Yusuf bir kez daha topu Kozluk ağlarına yolladı. Maç bu golün ardından 2-1 Kuyumculu üstünlüğü ile sona erdi. Kuyumculuspor bu sonuçla Kuzey Grubu’ndaki liderliğini devam ettirdi.

Ramazan Marmara’nın haberi

297 Kuyumculuspor Kozluk F3

297 Kuyumculuspor Kozluk F2

297 Kuyumculuspor Kozluk F1

297 Kuyumculuspor Kozluk F4

Editör: Güler Çınasoğlu