İYİ Parti’nin Karasulu milletvekili adayı Selçuk Kılıçaslan, kuzey bölgesinde çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. “Kuzeyin vekil adayıyız, Sakarya’nın vekili olacağız kuzey bölgesi için Ankara’da olacağız. Halkımızın ilgi ve alakası bunu gösteriyor. İlginin sorumluluğunu taşıyacağız” diyen Kılıçaslan, Sakarya’nın beklentilerine de vurgu yaptı.

OMUZ OMUZA VEREREK ÇALIŞACAĞIZ, SAKARYA KAZANACAK

Kılıçaslan, Kocaali’de Ramazan akşamlarının vazgeçilmez organizasyonları arasında yer alan geleneksel Kocaali 4.Geleneksel Ramazan Turnuvası’na katılım sağladı. Kocaali’de bir dizi ziyarette bulunan Selçuk Kılıçaslan, “Karasu ve Kocaali bizim köyümüz, evimiz, her şeyimiz. Halkımız bize, biz halkımıza yabancı değiliz” diye konuştu.

Ziyaretlerini Ferizli’de sürdüren Kılıçaslan, burada da büyük ilgi ile karşılandı. “Sakaryalı vatandaşlarımız güzel günleri yaşamayı hak ediyor. İnanıyorum ki Genel Başkanımız Meral Akşener, bizlerin özlem duyduğu o güzel günleri tekrardan milletimize yaşatacak. Milletimizin sesi olacak kadrolarımızla birlikte sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

ALIM GÜCÜ REKOR SEVİYEDE DÜŞMÜŞ

“Yükselen tohum ve gübre fiyatları nedeniyle vatandaşın alım gücü rekor seviyede düşmüş ve bu konu artık gerçek beka meselesi haline gelmiş” diyen Kılıçaslan, “İktidarımızda yapacağız ilk icraatlardan biri, girdi fiyatlarını aşağı çekmek olacak. Bekleyin, Sakarya tarih yazacak” ifadelerini kullandı.

Son olarak Ferizli Muhtarlar Derneğini ziyaret eden kuzey bölgesinin vekil adayı Selçuk Kılıçaslan, “Seçildiğimizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıymetli muhtarlarımızla istişareyi ve ortak çalışma kültürünü ön planda tutacağız. Bizim iktidarımızda hiçbir muhtarımızın sesi kısık kalmayacak” diye konuştu.