-

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü kapsamında Karasu 1.Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda coşku dolu bir program düzenlendi. Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Karasu İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte özel eğitim öğrencileri doyasıya eğlendi. Etkinliğe veliler de katılım sağladı.

KYK öğrencilerinin bazıları palyaço kılığında çocukları eğlendirirken bazıları yüz boyama etkinliği, çeşitli oyunlar ile çocuklara eğlenceli saatler yaşattı. Özel eğitim öğrencilerinin mutluluğu, kendilerine verilen hediyelerle bir kat daha arttı.

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Amacımız bu özel günde hem çocuklarımızın mutlu olmasını sağlamak hem de onlar için toplumda bir farkındalık oluşturmak istedik” diye konuştu. Karasu 1.Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Furkan Enşici ise “Karasu’ya kazandırılmış olan bu özel eğitim uygulama okulu, özel eğitim alanında ilçede ciddi anlamda bir farkındalık uyandırdı. Bu farkındalığı da hissediyoruz. Duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.