Darıçayırıspor, kendi sahasında 32 Evlerspor’u konuk etti. Play-Off iddiasındaki iki takım yağmur altında mücadele etti. Müsabakanın başında rakibi üstünde üstünlük kurmaya çalışan Kuzey temsilcisi, maçın henüz 23.dakikasında Fatih’in ikinci sarı kartı görmesi ile 10 kişi kaldı.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Mücadelesine 10 kişi devam eden Darıçayırıspor, ilk yarıda kalesini abluka altına aldı. Rakibine gol şansı tanımayan Darıçayırı, istediği golü de ilk yarıda bulamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. İkinci yarıya 32 Evler ekibi hızlı başladı. İkinci yarının henüz ikinci dakikasında rakip takımdan Ahmed Muhammet Salem konuk takımı 0-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Darıçayırı ekibi defans güvenliğini ikinci plana attı ve daha hırçın bir oyun sergilemeye başladı.

FURKAN DURUMU EŞİTLEDİ

Dakika 70’de 32 Evler ekibi penaltı kazandı. Topun başına geçen Ahmed Muhammet Salem kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Bu golün hemen ardından Darıçayırı ekibinden Enes, direk kırmızı kart gördü ve Darıçayırıspor 9 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra oyuna giren Darıçayırıspor’un yedek oyuncusu Furkan takımına umut oldu. 78.dakikada topla buluşan Furkan, şık ve düzgün vuruşla rakip kaleci Turab’ı gafil avladı ve skoru 1-2’ye getirdi. Bu dakikadan sonra da ataklarını artıran ev sahibi ekip 84. dakikada yine Furkan ile skoru eşitledi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maç 2-2 bitti ve takımlar puanları bölüştü.

Ramazan Marmara’nın haberi