-

Karasu’nun sevilen ve tecrübeli eğitimcilerinden Mustafa Çolak, 34 yıllık meslek hayatına nokta koyarak emekli oldu. Kendi isteğiyle emekliliğe ayrılan Çolak için Küçükboğaz Gölü yanında bulunan Lacum Steakhouse restoranında bir veda yemeği düzenlendi.

Karasu Aziziye İlkokulu’nda 18 yıl görev yapan Mustafa Çolak’ı, veda yemeğinde mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Yemek sonrası yapılan çay ikramıyla birlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlenilen programda Çolak’a zümreleri tarafından hediye verildi, duygu dolu bir de konuşma yapıldı.

UĞURLAMAKTAN MUTLU DEĞİLİZ

Aziziye İlkokulu Müdürü Erol Cantürk, “Okulumuzda uzun yıllardır görev yapan Mustafa Çolak hocamız ile altı yıl görev yapma fırsatı buldum. Bu süre içerisinde de kendisiyle güzel anılarımız oldu. Mesleğinin zirvesinde emekliliğini istedi. Kendisini uğurlamaktan mutlu değiliz. Ama bugün yanında olmaktan gururluyuz. Emeklilik hayatında kendisine sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Emekliliğe ayrılan Mustafa Çolak ise “Meslek hayatımın 34 yılı süresince bana destek olan eşim Feride Çolak ve oğlum ve aynı zamanda meslektaşım Bilge Kaan Çolak ile kızım Yaren Çolak’a teşekkür ediyorum. Aziziye İlkokulu’nda 18 yılım geçti. Mesai arkadaşlarımla çok güzel anılar biriktirdik. Öğretmen arkadaşlarım, eğitime duyarlı velilerim ve öğrencilerime de tek tek teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.