KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi

 

 

Karasu Aziziye Mahallesi’nde yaşayan ve sahilde canlı müzik işletmesi olan Temel Yunus Can, FOX TV’de yayımlanan sevilen ses yarışması Benimle Söyle’de canlı performansını sergiledi. 56 jürinin ayağa kalmasını hedefleyen Can, 55 jüriyi kendine hayran bıraktı ve hedefini bir farkla kaçırdı.

 

Cem Karaca’nın “Yorgunum” adlı parçasını başarılı bir performans ile seslendiren Can, bazı jürilerden büyük beğeni dolu yorumlar aldı. Kendisine, müziğin ve grubunuzun hangi konumundasınız diyen bir jüriye, “Müziğin hem önünde, hem arkasında hem de kasasındayım” şeklinde cevap verdi.

 

Şarkıcı ve besteci Metin Özülkü, Temel Yunus Can için yaptığı yorumda, “Müziğe bu kadar aşık bir seslendirme yapan birini ende rgördüm. Yorumuna hayran kaldım” dedi.

 

Deniz Seki, ise Can için eleştirel bir yorum yapsa da “Bize burada Cem Karaca’yı yaşattınız. Bir işletmeci olarak bizi de işlettiniz. Karşımızda Cem Karaca’yı gördük” şeklinde konuştu.

 

Kurtalan Ekspres’in güçlü sesi Ahmet Güvenç ise “Cem Karaca ile bütünleşik biri olarak hayran kaldım” şeklinde yorum yaptı. Can, Karasulu vatandaşları da canlı yayında ekran başına kitlemeyim başardı.

 

YARIŞMAYA AİT GÖRÜNTÜLER: