CHP Karasu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ülker, Uğur Büyük’ün ardından ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. CHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı ile Ülker adaylığını açıkladı.

CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, “Kendi adıma mutlu olduğum günlerden biri diyebilirim. Yol arkadaşım olan Metin Ülker’e adaylık yolunda başarılar diliyorum. Demokratik yolla yapılan seçimi kazanan kim olursa olsun arkasında olacağımı ifade ediyorum” dedi.

Mevcut yönetim kurulu üyesi ve CHP İlçe Başkan Adayı Metin Ülker ise sözlerine “Dört yıl boyunca ilçe yönetiminde yer aldım. Parti içinde barışı sağlamak için elimizden geleni yaptık” diyerek başladı. Ülker, “Önümüzdeki yerel seçimlerle de bayrağımızı daha da yukarıya taşıyacağız” diye konuştu.

Belediye başkanlığı seçimlerine de iyi bir kadro ile hazırlanıp Karasu Belediyesi’ni yeniden CHP’ye kazandırmak istediklerini dile getiren Metin Ülker, “Partideki mücadelemi ve çalışma isteğimi hepiniz biliyorsunuz. Yerel seçimlerde iddialıyız. Siz değerli üyelerimizin de destekleriyle iyi bir çalışma ortaya koyacağız” dedi.