31 Mart yerel seçimleri için Karasu Aziziye Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Murat Genç, mahallesi için yapacak birçok hizmetin ve projelerinin olduğunu söyledi. Genç, “Mahallem adına bu zamana kadar hizmetin her zaman bir ucundan tutuyordum. Emekli olduktan sonra bu hizmetlerimi yerinde yapma düşüncesiyle muhtar adayı olmaya karar verdim” diye belirtti.

GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ

“Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak emin adımlarla çok güzel hizmetler vereceğiz” diyen Murat Genç, “Hızlı ve daha güçlü nasıl hizmet edebiliriz sadece bunun farkına varıp tüm çalışmalarımızı ona göre planlayacağız” dedi. “Mahallemizin güzelleşmesi, gelişmesi ve güçlenmesi noktasında oturtmak istediğim şeyler var” diyen Genç, “Ben önümüzdeki beş yıl bunun mücadelesini vereceğiz” ifadelerini kullandı.

AYRIŞTIRMA OLMAYACAK

Murat Genç, “Ben ve ekip arkadaşlarımın derdi Aziziye Mahallesi’nin tamamını birleştirmektir. Bizde ayrıştırma yok. Biz Aziziye Mahallesi olarak şenlikler, tiyatrolar düzenliyorduk ve uzun zamandan bu yana herhangi bir şey yapılmıyor. Mahallemizde tiyatrocu arkadaşlarımızın var. Bunlara ulaşmak zor değil. Belki mahallemiz için bizlere destek verirler ve bu tür organizasyonlarda yanımızda olurlar. Ama biz kimseye ulaşmıyoruz. Ayrımcılıkları ortadan kaldırıp Aziziye ruhunu herkese tattırmak için elimden ne geliyorsa yapacağım” açıklamasında bulundu.

Murat Genç Seçim Çalışması Aziziye Mahallesi F1

Murat Genç Seçim Çalışması Aziziye Mahallesi F2