Yerel seçimler için Aziziye Mahallesi’ne muhtar adaylığını açıklayan Murat Genç, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genç, mahallesi için hayallerinin olduğunu ve bunun için destek beklediğini söyledi.

SORUNLAR ORTADA

Genç, “Aziziye mahallemizde görünen sorunlara baktığımızda ‘Mahallemizin en büyük sorunu nedir?’ diye sorulsa ilk başta tabi ki ‘yollar’ derim. Mahallemizde sıkıntılı bayırlarımız var. Bayırlarımız haricinde mahallemizde 80 yıllık 100 yıllık sokaklarımız da maalesef kötü durumda. Eski yerleşim yerlerinde boş arazi olduğundan muhtemelen altyapısı tamamlanmayan yerlere de asfaltlama çalışması yapılmıyor. Ana arterler de sıkıntı yok ancak ara sokaklarımız da sıkıntılarımız var” dedi.

ACİL OLAN YERLER VAR

“Belediyeyi de suçlamamak lazım ama altyapı yok diye asfalt atamıyorsak o zaman mıcır çalışması, silindir çalışması yapılmalı” diyen Murat Genç, “İnsanlar en azından araçlarını rahatça park edip evlerine yürüyerek gidebilsin. Çizme giyip, taştan taşa atlayıp evlerine ulaşmaya çalışmamalı vatandaşımız. Yağmur yağınca su duran yerler de aciliyetle çalışma yapılması lazım. Üç ara yolumuz var. Buraların da aciliyetle yapılması lazım” ifadelerini kullandı.  

VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Murat Genç, “Aziziye mahallem için hayallerim var. Bu hayallerimi 5 yıl içerisinde hayata geçirmek için var gücümle çalışacağım. Mahallemin sorunlarını, eksikliklerini ve aciliyetle çözüme kavuşması gereken yerleri biliyorum. Seçimi kazansam da kazanmasam da mahallem için hayata geçirmeyi planladığım projelerimi hayata geçirmek için yine var gücümle çalışacağım. Takdir tabiiki Aziziye mahallemizin” dedi.  

Murat Genç Aziziye Muhtar 287 F1

Murat Genç Aziziye Muhtar 287 F2

Murat Genç Aziziye Muhtar 287 F3

Murat Genç Aziziye Muhtar 287 F4

Murat Genç Aziziye Muhtar 287 F5

Murat Genç Aziziye Muhtar 287 F6