AK Parti’den Karasu Belediye Başkan aday adayı olan Ömer Babalıoğlu, basın açıklamasında bulunarak aldığı kararı açıkladı. Babalıoğlu, kendisine destek veren herkese de teşekkür etti. Babalıoğlu, yazılı basın açıklamasında şu sözleri kullandı:

TEŞEKKÜR ETTİ

“AK Parti 2024 Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde desteğini hiç esirgemeyen; başta aileme , Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz beyefendiye, Sakarya milletvekillerimize, kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanım Ekrem Yüce’ye ve Serdivan Belediye Başkanımız ayrıca Sakarya’mızın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Yusuf Alemdar’a çıkmış olduğumuz bu kutlu dava yolunda verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.

MEMURİYETE GERİ DÖNECEK

Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü adına Karasu ve Kocaali ilçelerimize bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzda Kocaali ve Karasu’da yanımızda olan, yanımızda olmasa da varlığını hissettiren tüm gönül verenlere ve değerli muhtarlarımıza teşekkür ederim. Şahsım olarak partimin bir neferi olarak aday adayı oldum. Bu yolda hizmet etmeye, halkımızın yanında olmaya devam edeceğim. Devlet memuru olarak halkımıza hizmet etme kararını almış bulunuyorum. Kamuoyuna duyurulur!”