Saadet ve Gelecek Partisi Karasu ilçe başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, kongrede başkan seçilen Uğur Büyük ile yönetim kurulunu tebrik etti. CHP Karasu İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Uğur Büyük’ün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Bir araya gelen üç başkan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde ittifak yapılacağının sinyalini verdi. İlçe başkanları önceliğin Karasu olduğunu belirterek, “Birlik olursak sonuç alırız” dedi.

MÜCADELE EDECEĞİZ

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, istişareyi tam manasıyla yaşayan bir teşkilatın içinden geldiğinin altını çizerek, “Bunu sonuna kadar kullanacağım. Karasu eğitimden sağlığa üst düzey, en güzel ilçelerden biri olsun istiyoruz. Bunun için de öyle bir çalışma yapmalıyız ki üst kademelerde de örnek olmalı. İstişareleri son ana kadar kullanıp tüm şartları en sonuna kadar zorlayıp en kalifiye kadroyu kurana kadar canla başla mücadele etmeliyiz. Belediyeyi aldıktan sonra da vaat ettiklerimizi A’dan Z’ye yapmamız gerekiyor. Karasu için hiçbir şey için geç değildir, zararın neresinden dönülürse kardır” vurgusunu yaptı.

5 YIL DAHA KAYBEDEMEYİZ

Saadet Partisi Karasu İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Murat Ali Aksoy, “Umutsuzluğu umutla değiştirme noktasında gayreti ortaya koymamız lazım. Karasu’da mevcut yönetimden rahatsız olan AK Partili ve MHP’li arkadaşlar da var. Herkes yerelde bir ittifakın, bir birleşimin olmasından yana. Saadet Partisi olarak biz de bu noktadayız. Karasu halkının ortak paydasında buluşacak bir halk hareketi olarak kesinlikle ortak bir aday üzerine hedeflenmeliyiz. Teşkilatlarımız ile istişare ile fedakarlık yapacağımız bir süreç olacak. A partisi üzerinden seçime girdiğimizde kaybedeceğimiz belliyken ısrarla bunu yaptığımız takdirde seçime girmenin bir manası yok. Bu, 5 yıl daha kaybedelim demektir” dedi.

DESPOT YÖNETİM

“İshak Sarı gibi despot yönetime sahip bir insanın belediye yönetimini alıp aynı mantıkta bir insana vermekte bir payanda olmayı arzu etmem” diyen Başkan Yardımcısı Murat Ali Aksoy, “Biz bir ittifak oluşturduğumuzda aday olmak isteyen kişiler de kenarda köşede toplantı yapmak yerine bu oluşuma gelecektir. Bir seçim geçirdik, gayet uyum içerisinde bir çalışma ortaya koyduk. İnşallah Karasu için de aynı uyumu gösterip bu sefer başarı ile neticelendirebiliriz” ifadelerini kullandı.

ÇALMADAN, ÇIRPMADAN

Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk ise, “İsimden önce hangi partiden aday olacağı konusu çözülürse arkası çok daha hızlı gelecektir. Böyle olunca isim üzerinde çok daha kolay uzlaşı sağlanır. Yönetim kurulları ile çok hızlı bir şekilde görüşülüp hangi parti meselesi çözüldükten sonra bence Karasu’da arkası çok daha hızlı gelir diye düşünüyorum. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı ile çalmadan çırpmadan hizmet etmek, ilçemizi üst seviyeye çıkarmak amacındayız” vurgusunu yaptı.

KARASU’NUN GELECEĞİ

CHP’li Başkan Büyük de, “Benim değerlendirmeme göre, genelde olsun olmasın Karasu’da bir ittifak yapma düşüncesi hakim. Yapılacak görüşmeler sonucu Karasu’yu daha iyiye taşıyacak birlikteliğe açığız. Muhalefetin ittifak yapmasıyla iyi sonuç alması mümkün. Karasu’nun geleceğini, refah ve huzurunu önceleyen muhalefet partileri bir araya gelirlerse başarı sağlanır. Bu bir matematik. Görünen köy kılavuz istemez. Hemşerilerimiz farklı seçenekleri denemekten korkmamalı. Karasu’nun sahip olduğu sadece bir tane özelliği ile bile başka ilçeler bizden çok daha fazla turizm geliri elde ediyor. Bizde bir ilçede olabilecek her doğa harikası var. Ama yararlanamıyoruz. Doğru belediye başkanı, iyi belirlenmiş meclis üyeleri, belediyede liyakatli kadrolarla başarı ve kalkınma zor değil. İnanın başarabiliriz” diyerek ziyaretlerinden dolayı Başkan Coşkun, Direk ve beraberindeki heyete teşekkür etti.