Sezen Aksu'nun bir şarkı sözüne dinsizlik diyorsunuz da; Bakara makara diyen Egemen Bağış'a, 'Erdoğan'a dokunmak ibadettir', 'Peygamber hata yaptı biz yapmadık' diyenlere niye gıkınız çıkmadı güzel kardeşim?

Bakara ile makara yapan büyükelçi oluyor.

“Cumhurbaşkanımız Allah gibi geliyor” diyen vekil oluyor.

Erdoğan’a salavat getiren genel başkan yardımcısı oluyor.

AKP’ye atılan oyun ahireti kurtaracağını söyleyen bakan oluyor.

Ensar Vakfında 45 erkek çocuğa tecavüz ediliyor Akp'li Bakan bir kereden bir şey olmaz diyor.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Uşşaki Tarikatı lideri 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunuyor aileye şikayet etmemesi için para teklif ediyor.

Elazığ'da cemaat yurdunda kalan tıp öğrencisi gencecik çocuk baskıdan intihara sürükleniyor. Akp Milletvekili bunları cemaatlere mâl etmek doğru değil dış güçlerin oyunu diyor.

Bir şarkı sözünde "Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva’ya" diyen sanatçı dinsiz oluyor öyle mi?

Sezen Aksu’yu Hazreti Adem ve Havva’ya “cahil” dedi diye protesto edenlerin bir kısmının dinden haberi yok. Havva ne zaman peygamber oldu da Allah’ın elçileri için kullanılan “Aleyhisselam” sıfatı ile anılmaya başlandı? İslam’ı bilmeden bundan puan toplamaya duyar kasmaya çalışıyorlar.

Akp Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan caminin içinden yaptığı konuşmasında: "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir." Sayın Erdoğan yukarda üç beş örnek verdiğim insanlardan kimsenin dilini koparmadınız, haddini bildirmediniz. Onların söyledikleri ve yaptıkları mı daha ağır yoksa bir şarkı sözü mü?

Çoğu insanın iki dakika youtube'a girip "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısını bile dinlemeden kadını linç etmeye çalıştığına eminim. Politik duruşunu hiç de beğenmediğim, geçtiğimiz dönemlerde açıkça iktidar partisini desteklediğini açıklayan, kürt açılımına destek olan, yetmez ama evetçi bir sanatçıyı savunmak zorunda kalıyoruz. Kendisi de desteklediği aynı gürüh tarafından kellesi koparılmaya çalışılıyor. Ne garip dünya...

Şarkının sözlerini de şuraya bırakayım da abuk subuk bir şekilde 5 yıl önce yazılmış pek de tutmamış bu şarkının şimdi neden böyle gündem olduğunu varın siz düşünün.

Acısıyla tatlısıyIa

Ne şahane bir şey yaşamak

Dibe vurmak dimdik durmak

Bin bahane bin oyun kurmak

Binmişiz bir aIamate

Gidiyoruz kıyamete

SeIam söyIeyin o cahiI

Havva iIe Ademe

Aha yine aha yine

Önümüz uçurum ardımız dağ

Aha yine aha yine

İIIe yanacağız

YanacakIar eIbette

GüI de var dikende

Aşk da var savaş da

Her şey hepimiz için

Kısmet hayatta

Yazın veda edişi

ŞöIenIerIere şarkıIarIa

BaharIarın geIişi

Kırmızı mor yeşiI la la

Ne şahane