• USD 32,39
  • EUR 34,80
  • ALTIN 2.433,74
  • BİST100 10.083
  • BTC 62.850
1 yıl önce SİYASET

Memleket Partisi Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş, Genel Başkan Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza kampanyasını Karasu’da da başlattıklarını duyurdu. Karakaş, kampanyaya tüm Karasu halkından destek beklediklerini söyledi.

1 yıl önce KÖŞE YAZILARI
1 yıl önce SİYASET

Salı günü Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Aday Adayı Şükür Salih, MHP Karasu İlçe Teşkilatını ziyarette bulundu. Salih, “Bizim niyetimiz halis. Çıktığımız yolda devletimize, milletimize ve Ülkücü Camiaya ne kadar katkı sağlayabilirsek kendimizi o kadar şanslı addedeceğiz” dedi.

1 yıl önce KÖŞE YAZILARI
1 yıl önce SPOR

15 Mart’ta start alan Karasu okul sporları 2. küme futsal müsabakaları 22 Mart Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Turnuva sonunda dereceye giren okul takımları da belli oldu ve kupalar sahiplerine teslim edildi.

1 yıl önce KARASU

Altay tankının 23 Nisan’da testler için Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim edilmesine karar verilmesinin ardından gündeme yeniden BMC’nin Karasu’da 49 yıllığına kiraladığı arsa geldi. Yaklaşık 10 ay önce Karasu’daki arsasından vazgeçtiğini duyuran BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş, Karasu’daki arazinin devlete devri için işlemlerini daha yeni başlattıklarını söyledi.

1 yıl önce EKONOMİ

Habeş Usta Künefe ve Baklava işletmecisi Habeş Pala, özellikle Ramazan ayında masanın gözdesi olarak sofrada yerini alan tatlı fiyatları hakkında bilgi verirken tatlı alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda da uyarıda bulundu.

1 yıl önce SAKARYA

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, mahalle statüsüne geçen köy ve beldelerde uygulanan indirimli su tarifesi uygulamasının devam edileceğini açıkladı. 7440 sayılı kanun ile mahalle statüsüne geçen kırsaldaki yerleşim yerleri 2025 yılına kadar indirimli şekilde su kullanmaya devam edecek.

1 yıl önce KÖŞE YAZILARI
1 yıl önce SİYASET

Kuzey bölgesinden ilk kadın milletvekili aday adayı, Karasu’da yaşayan Tuğsem Çetin oldu. Partisinin genel merkezinde başvurusunu yapan Çetin, “Ehil ve liyakat kadroları güçlü, müreffeh bir Türkiye inşa edeceğiz” dedi.